Suomeksi In English På Svenska
Info

Valitse summa ja teema

Lahjoitussumma:

Täytäthän lahjoitussumman käyttäen pelkästään numeroita.

Valitse mieleisesi teema:

Parannamme kehitysmaiden lasten, erityisesti tyttöjen, elämää ja suojelua kolmella eri mantereella. Tuemme lasten koulutusta ja työskentelemme lapsikauppaa, kouluväkivaltaa, pakkotyötä, lapsiavioliittoja sekä tyttöjen sukuelinten silpomista vastaan. Suojelemme lapsia niin perheissä, yhteisöissä, kouluissa kuin valtiollisella tasolla. Autamme yhteisöjä itse puuttumaan lapsiin kohdistuvaan väkivaltaan ja hyväksikäyttöön.

Koulutus antaa lapsille tietoja ja taitoja sekä parantaa perheiden tuloja. Koulutettu lapsi laittaa todennäköisesti aikuisena omatkin lapsensa kouluun. Parannamme työssämme päiväkoteja, koulutiloja, opetusmateriaaleja sekä opetuksen ja varhaiskasvatuksen laatua. Autamme koulutielle kaikista heikoimmassa asemassa olevat lapset: tytöt, etnisiin vähemmistöihin kuuluvat lapset ja vammaiset lapset.

Työskentelemme kestävän kehityksen periaattein yhdessä paikallisten ihmisten kanssa. Vanhemmat, järjestöt, viranomaiset ja yritykset ovat mukana työssämme. Työmme ansiosta lapsi, perhe tai yhteisö pystyy ajan myötä itse huolehtimaan omien oikeuksiensa toteutumisesta.